Neon spellen Mahjong Spellen Klassieke Spellen Match 3 Spellen Kaartspellen Verborgen ObjectenMeer

FAQ

Veelgestelde Vragen

Waar kan ik de Flash speler downloaden?
Voor Google Chrome is de Flash speler al ingebouwd, deze Flash speler wordt automatisch geupdate als er een nieuwe versie is (zorg er wel voor dat je regelmatig je browser update). Voor de andere browsers kun je de download pagina bezoeken: https://get.adobe.com/flashplayer/.
Hoe schakel ik de Flash speler in bij Google Chrome als er geen Flash is gedetecteerd?
Type chrome://settings/content in de adresbalk om de Instellingen voor content pagina te openen. Scroll naar Flash. Kies Toestaan dat sites Flash uitvoeren. Klik Gereed.
Hoe schakel ik de Flash speler in bij Firefox als er geen Flash is gedetecteerd?
Kies Firefox » Extra » Add-ons en selecteer Plug-ins. In de lijst van plug-ins zoek naar Shockwave Flash (een andere naam voor de Flash speler) en kijk naar de status rechts van de naam van de plug-in. Selecteer Altijd activeren.
Hoe schakel ik de Flash speler in bij Edge als er geen Flash is gedetecteerd?
Klik op de "..." knop om naar het Edge menu te gaan. Klik op Instellingen. Scroll naar beneden en klik op de knop Geavanceerde instellingen weergeven. Zoek naar Adobe Flash Player gebruiken en zet deze op Aan.
Hoe schakel ik de Flash speler in bij Safari (OSX of Sierra) als er geen Flash is gedetecteerd?
Open Safari en kies Safari » Voorkeuren. Klik op het tabblad Beveiliging. Controleer of JavaScript Toestaan en Plug-ins toestaan zijn geselecteerd. Klik op Plug-in-instellingen. Selecteer Adobe Flash Player. In het menu Bij bezoeken van andere websites kiest u Aan en vervolgens op Voltooien. Voor elke website weergegeven in Open Websites kiest in het menu aan de rechterkant voor Aan.